Szállítás, fizetés módja, szállítási díjak:

A megrendelt árut szállítmányozó cég igénybevételével szállítjuk, kizárólag Magyarország területén. Külföldi szállítási címre szóló megrendeléseket nem áll módunkban teljesíteni. A fizetés módja utánvét – tehát a vásárló az áru átvételekor a szállítmányozó cég képviselőjének (futár) fizet, ami történhet készpénzzel vagy bankkártyával. Nagyobb értékű megrendelés esetén vagy különleges esetekben (pl. ajándékba küldött termékek) lehetőség van előzetes banki átutalásos fizetésre is (igényét jelezze a megrendelés "megjegyzés" rovatában). Nagy értékű és/vagy tömegű megrendelés esetén előfordulhat, hogy a kiszállítást bizonyos előleg előzetes átutalásához kötjük.

Az egyes termékek szállítási díját a termék adatlapján a " Postadíj" mezőben található kategória határozza meg. Az egyes kategóriákhoz tartozó szállítási díjak a következők:

 Kategória
 Szállítási díj*
Szállítási díj a Magyar Postával
A
1 690 Ft
3 690 Ft
B
2 490 Ft
5 990 Ft
C
2 490 Ft
5 990 Ft
M
4 990 Ft
D
6 990 Ft
R
9 990 Ft

Több termék egyidejű megrendelése esetén előfordulhat, hogy azok méretük, alakjuk vagy súlyuk miatt nem helyezhetők egy csomagba (nem csomagolhatók össze). Ilyen esetben a megrendelést a szükséges számú csomagban teljesítjük, ami a szállítási díjat NEM befolyásolja, tehát a vásárló csak egyetlen csomag díját fizeti.

Díjmentes kiszállítás**:

1. legalább 30 000 Ft értékű vásárlás esetén, kizárólag "A" kategóriás termékekből, vagy

2. legalább 2 db termék vásárlása esetén a "B" kategóriából (különböző termékek is lehetnek), vagy

3. amennyiben a termék adatlapján a "Postadíj" mezőben a "Díjmentes" kategória van feltüntetve

FIGYELEM: a díjmentes kiszállítás nem lehetséges azon megrendelések esetében, amelyeknél a Magyar Posta Zrt. került kiválasztásra, mint szállító.

A kiszállítás menete, csomagkövetés, változtatás:

A visszaigazolt kiszállítást megelőző napon, de legkésőbb a kiszállítás reggelén a kézbesítést végző partnerünk (Express One) minden címzettnek eljuttat egy "Express One értesítő /dátum/" című e-mailt (a küldő az "ertesites@expressone.hu"), amely tartalmazza a kiszállítás pontos időpontját (kétórás időablak) és a kézbesítő futár telefonos elérhetőségét. Követhető, hogy az Ön csomagja hányadik a kézbesítési sorrendben és ehhez képest a futár éppen hányadiknál tart. Ebben az e-mailben található egy MÓDOSÍTÁS nevű hivatkozás, amelyre kattintva meg tudja változtatni a kiszállítási címet, az időpontot, a saját telefonos elérhetőségét vagy akár kérheti a csomag kézbesítését a szomszédba. FIGYELEM: Előfordulhat, hogy az e-mail a levélszemét (spam, junk, promóciók stb.) mappába kerül, kérjük, ezt a lehetőséget is ellenőrizze! 

FIGYELEM: a fenti tájékoztatás nem érinti azon megrendeléseket, amelyeknél a Magyar Posta Zrt. került kiválasztásra, mint szállító. Ezekben az esetekben a szállító honlapján tájékozódhat: https://www.posta.hu/

Sérülten, hiányosan kiszállított csomag:

Amennyiben a futár által kézbesíteni kívánt küldemény csomagolásán külső sérülés látható, azt csak abban az esetben vegye át, ha meggyőződött róla, hogy a küldemény tartalma sértetlen és hiánytalan. Minden ilyen esetben ragaszkodjon az ún. kár-hiány jegyzőkönyv felvételéhez, amelyen feltüntetésre kerül a sérülés pontos leírása és a futár azt aláírásával igazolja. Amennyiben a küldemény tartalmát nincs módja ellenőrizni (pl. a futár időhiányra hivatkozik), akkor az átvételt utasítsa vissza a sérülésre való hivatkozással. A küldemény átvételére a címzett nem kötelezhető!

Megrendelt termékek személyes megvásárlása:

Amennyiben az árut a budapesti mintaboltunkban (VI. ker., Lehel u.1/A) személyesen kívánja megvásárolni, érdeklődjön közvetlenül a bolt telefonszámán (06/1/450-1850) vagy ez irányú igényét jelezze a megrendelése "megjegyzés" rovatábanBizonyos termékek méretük vagy súlyuk miatt a mintaboltban nem vehetők át. Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes vásárlás nem minősül távollévők között, üzlethelyiségen kívül kötött fogyasztói szerződésnek. 

Érintkezés nélküli kézbesítés (Express One): 

https://expressone.hu/aktualis/erintkezes-nelkuli-kezbesites/

*A szállítási díjak változtatásának jogát fenntartjuk, a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek kiszállítási díját nem befolyásolja. 
**Ezek a kedvezmények nagykereskedelmi mennyiségű áru esetén nem érvényesek, azokban az esetekben a szállítási díj mindig egyéni megállapodás tárgyát képezi!

© 2009-2021 TV Products Hungária Kft. | Székhely: 1060 Budapest, Lehel út 1.
Cégjegyzékszám: 01-09-899392 | Adószám: 14336791-2-42